Veel gestelde vragen


Account

Ik wil Kaartprikker gratis proberen, kan dit?

Overtuig jezelf van de voordelen van geografisch plannen en kies voor een gratis testaccount. Dit account beschikt over alle basisfunctionaliteiten van Kaartprikker. Registreren kan via de volgende link. Na het invullen van jouw gegevens kun je Kaartprikker 1 maand gratis proberen. Ben je overtuigd, dan kun je jouw account na deze periode verlengen op de Admin pagina.

Welk pakket moet ik kiezen?

Kaartprikker heeft 3 verschillende pakketten: Basic, Advanced en Premium. Het Basispakket bevat alle basisfunctionaliteiten van Kaartprikker. Het Advancedpakket geeft je de mogelijkheid om meer kaarten, prikkers en gebruikers toe te voegen en biedt website integratie van jouw kaarten. Met het Premiumpakket kun je naast alle functionaliteiten ook een koppeling maken met jouw bestaande systeem, door middel van API-acces. Pakketten kunnen per maand, kwartaal of jaar verlengd worden.

Er is geen basis pakket wat voldoet aan mijn eisen?

Kaartprikker biedt ook een maatwerk optie. Mochten de basispakketen niet aansluiten bij jouw behoeften, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Al onze transacties lopen via Mollie. Hierdoor kun je bij ons eenvoudig en veilig afrekenen met behulp van iDEAL, Creditcard, Bancontact, SOFORT banking, Bitcoin of Belfius Direct Net. Je ontvangt vervolgens een mail op het door jouw opgegeven mailadres, met daarin de bevestiging van jouw bestellen en een digitaal factuur.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Klik op de volgende link om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Kan ik Kaartprikker koppelen aan een bestaand systeem?

Kaartprikker is met behulp van onze veelzijdige API eenvoudig te koppelen aan bestaande systemen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan contact met ons op.

Ik heb een account aangemaakt, wat nu?

Hoe begin ik met het gebruiken van Kaartprikker?

Voer jouw locatiegegevens in, of laat ons jouw gegevens importeren. Hierna kun je meteen aan de slag. Visualiseer, structureer en plan eenvoudig de kortste route langs de jouw geselecteerde afspraken.

Kunnen jullie mijn data ook importeren?

Jazeker! Neem contact met ons op, dan laten wij weten hoe je de data moet aanleveren. Dit scheelt jou een hoop tijd!

Moet ik zelf alle data invoeren?

Niks moet, alles mag! Je kunt zelf prikkers toevoegen, maar ook jouw data laten importeren. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat doen jullie met mijn data?

Niks. Wij zullen jouw data niet delen met derden. Jouw data staat veilig opgeslagen op onze server. Kaartprikker maakt gebruik van een beveiligde verbinding https, waardoor jouw gegevens niet zomaar op straat komen te liggen.

Kan ik Kaartprikker onderweg gebruiken?

Kaartprikker is altijd en overal te gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Dus thuis op de bank, op je werk of onderweg, je hebt altijd toegang tot jouw gegevens.

Account verlengen of opzeggen:

Wat is het opzegtermijn voor mijn account?

Met Kaartprikker zit je niet vast aan een opzegtermijn. Je kunt jouw abonnement eenvoudig per maand verlengen of stopzetten.

Hoe kan ik zien wanneer mijn abonnement afloopt?

Ga naar de Admin pagina. Aan de rechterkant staat jouw huidige pakket weergegeven, evenals tot wanneer het pakket geldig is. Je kunt eenvoudig jouw account verlengen per maand, kwartaal of jaar, door te klikken op de knop ‘Verleng Nu’. Je wordt dan doorgeleid naar de betaalpagina.

Hoe kan ik mijn abonnement verlengen?

Ga naar de Admin pagina. Automatisch wordt jouw huidige pakket weergegeven evenals tot wanneer het pakket geldig is. Kies of je jouw abonnement een maand, kwartaal of jaar wilt verlengen en druk op de knop ‘Verleng Nu’. Je wordt dan doorgeleid naar de betaalpagina.

Invoeren en wijzigen van afspraken

Hoe kan ik een nieuwe prikker toevoegen?

Boven de tabel staat een grote knop met ‘Prikker toevoegen’. Wanneer je hierop klikt opent zich een scherm waar je de gegevens in kan vullen voor de nieuwe prikker. Daarnaast is het mogelijk om op een willekeurige locatie in de kaart een prikker toe te voegen door op de rechter muisknop te klikken. Kies vervolgens in het keuzemenu voor ‘nieuwe prikker’.

Hoe kan ik andere kleuren prikkers toevoegen?

Ga naar het Admin scherm. Selecteer in de tabel de kleuren die je wilt toevoegen. De nieuwe kleuren verschijnen nu als optie bij het toevoegen van een nieuwe prikker. Het is mogelijk om kleuren later weer te deactiveren.

Ik kan geen nieuwe prikkers toevoegen, wat nu?

Het kan zijn dat je het maximaal aantal prikkers hebt bereikt voor het door jou afgesloten abonnement. Upgrade naar een uitgebreider abonnement om toegang te krijgen tot meer functionaliteiten.

Hoe kan ik een prikker aanpassen?

Het aanpassen van een prikker kan zowel in de tabel door op het ‘i’ icoon te drukken, als in de kaart door met de rechter muisknop op de prikker te klikken. Kies in het keuzemenu voor ‘edit prikker’.

Hoe kan ik een prikker verwijderen?

Het verwijderen van een prikker kan zowel in de tabel door op het ‘prullenbak’ icoon te drukken of in de kaart door met de rechter muisknop op de prikker te klikken. Kies in het keuzemenu voor ‘delete prikker’.

Zoeken en filteren van afspraken

Hoe kan ik een prikker zoeken?

Boven de tabel staat een zoekbalk, typ hier jouw zoekopdracht en druk op de ‘enter-toets’. Alleen prikkers die overeenkomen met jouw zoekopdracht verschijnen nu in de tabel en op de kaart.

Hoe kan ik sorteren op postcode?

Klik in de tabel op het woord ‘postcode’, jouw prikkers worden nu gesorteerd op postcode.

Hoe kan ik sorteren op plaats?

Klik in de tabel op het woord ‘plaats’, jouw prikkers worden nu gesorteerd op plaats.

Hoe kan ik sorteren op ID-nummer?

Klik in de tabel op het woord ‘ID’, jouw prikkers worden nu gesorteerd op ID-nummer.

Kortste en snelste route berekenen

Hoe kan ik de kortste route berekenen?

Heel eenvoudig. Kies een begin- en een eindpunt. Selecteer vervolgens de verschillende afspraken waarlangs je de route wilt bereken en druk op de knop: ‘Bereken route’. Kaartprikker laat de kortste route zien op de kaart en genereerd automatisch een link naar Google Maps. Zo kun jij eenvoudig en snel navigeren langs de door jouw geselecteerde afspraken.

De kortste of de snelste route berekenen?

Kaartprikker biedt de optie om de kortste of de snelste route te berekenen. Dus aan jou de keuze of je kilometers of juist tijd wilt besparen.

Hoe kan ik langs mijn route navigeren?

Kaartprikker genereerd automatisch een ‘navigatie link’. Wanneer je hier op klikt verschijnt de route langs de door jou geselecteerde afspraken in Google Maps en start de navigatie. Kopieer en deel deze link vervolgens eenvoudig met medewerkers.

Toevoegen kaarten, gebruikers en beheerders

Hoe kan ik een kaart toevoegen?

Ga naar de Admin pagina. Klik in de tabel op ‘nieuwe kaart toevoegen’ om een nieuwe kaart toe te voegen. Je kunt hierna bepalen welke gebruikers toegang hebben tot de nieuwe kaart en welke kleuren prikkers je wilt gebruiken.

Ik kan geen nieuwe kaarten toevoegen, wat nu?

Het kan zijn dat je het maximaal aantal kaarten gebruikt voor het door jou afgesloten abonnement. Upgrade naar een uitgebreider abonnement om toegang te krijgen tot meer functionaliteiten.

Hoe kan ik een gebruiker toevoegen?

Ga naar de Admin pagina. Klik in de tabel op ‘gebruiker toevoegen’ om een nieuwe gebruiker toe te voegen. Je kunt hierna bepalen tot welke kaarten de gebruiker toegang heeft.

Ik kan geen nieuwe gebruikers toevoegen, wat nu?

Het kan zijn dat je het maximaal aantal gebruikers hebt bereikt voor het door jou afgesloten abonnement. Upgrade naar een uitgebreider abonnement om toegang te krijgen tot meer functionaliteiten.

Hoe kan ik iemand medebeheerder maken?

Ga naar de Admin pagina. Door te klikken in de tabel kun je eenvoudig iemand medebeheerder maken van jouw account.

Ideeën, verbeterpunten en samenwerkingsrelaties

Ik heb een idee voor een nieuwe functie, wat nu?

Ideeën zijn altijd welkom! Stuur ons een bericht en we zullen kijken of we jouw idee kunnen implementeren in Kaartprikker.

Ik heb een bug in de website gevonden, wat nu?

Stuur ons een bericht met het probleem, wij zullen dit zo snel mogelijk oplossen!

Ik ben een ontwikkelaar en wil graag Kaartprikker koppelen aan mijn systeem, hoe doe ik dat?

Wij werken graag samen met andere ontwikkelaars. Neem gerust contact met ons op voor een goede en productieve samenwerking.